Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

pomysly na tuning Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
maxx_krk
Puntoświr

Imię: Maciej
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 326
Tematy: 22

Post #119607 Wysłany: 27 Kwi 2008 20:44 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

o gustach sie nie dyskutuje Smile

mnie na przyklad abarth nie podoba sie wogole , zderzaki kojarza mi sie z wyrobami, sprzedawanymi na allegro typu "Jędrek tuning" itp
W niektorych przedstawionych powyzej byl jakis pomysl, koncepcja. Cos wiecej niz zmiana zderzakow i zalozenie nakladek na progi Wink
Te auta wyrozniaja sie w jakis sposob , maja swoj styl i mnie osobiscie sie to podoba.
Swoja droga dwa z nich mialy zmieniona tapicerke na skorzana i kilka fajnych zmian wnetrza, o tym tez sporo osob w polsce zapomina co widac po forach roznego typu - z zewnatrz 100% optical tuning, w srodku standard (pozostawiajacy jednak w kropkach wiele do zyczenia).
Mnie na przyklad wklejone powyzej zdjecia wyklarowaly kierunek, w jakim bede zmierzal przy przerobkach mojego samochodu.

ALE.. jak macie/widzieliscie gdzies zdjecia jakichs ciekawie przerobionych p2 to prosze wklejac Smile
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grandziak
Przyjaciel

Linki sponsorowane
Fiat Auto Poland S.A. | Fiat Punto | Fiat Bravo | Fiat 500
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
GND
Puntoświr

Imię: GND
Ostrzeżenia: 1/3
Dni na forum: 419
Tematy: 23

Post #119613 Wysłany: 27 Kwi 2008 20:58 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

prawde mowiac z kazdego samochodu małe co nieco mi sie podoba Very Happy małe co nieco ale zawsze cos Razz

mozna miec bez klamek Smile tak mi sie wydaje !

Puntoświr

Imię: Maciej
Dni na forum: 326
Tematy: 22

Post #158473 Wysłany: 19 Sie 2008 09:49 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

BELGIA:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
STax
Moderator

Imię: Szczepan
Dni na forum: 537
Tematy: 37

Post #158491 Wysłany: 19 Sie 2008 10:31 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nawet nienajgorszy, ale zderzak redukuje dopływ powietrza do silnika do minimum... Chociaż chłodzenie mu pewnie niepotrzebne, bo na tych kapciach nie rozpędzie się na tyle, żeby się nagrzać Szczerbol

Punto 55sx '97 "Pershing" 662A Grigio Ducale SM.MET http://fiatpunto.com.pl/post184304.html#184304
Image => LPG sucks Szczerbol
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
adi.degora
Moderator

Imię: Adam
Dni na forum: 552
Tematy: 13

Post #158511 Wysłany: 19 Sie 2008 11:22 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam nadzieje ze na hydro to pomyka, bo jesli nie.... to pewnie w ogole nie pomyka, bo jak Razz
Nie podoba mi sie tylko manewr z tylną szybą Rolling Eyes Ale jak sie ją podniesie jest juz bardzo przyjemnie Mr. Green

..:: Cicho(?)ciemniak E60 - muza, przelot tłumik, gleba - więcej do szczęścia nie trzeba Mr. Green ::..

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat