Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Konsola Przednia, Kratki Nawiewu Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
talki
Sympatyk kropek

Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 388
Tematy: 1

Post #107163 Wysłany: 24 Mar 2008 18:30 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witajcie, nie orientujecie sie moze, gdzie moge nabyc panel przedni deski rozdzielczej, a raczej czesc, ktora jest w miejscu kratek powietrza? A co za tym idzie te kratki powietrza. Chcialbym tez wiedziec, czy problem jest z wymontowaniem tego plastiku i jak wymontowuje sie kratki powietrza. niefortunnie uszkodzilem plastik probujac wyciagnac jedna krate powietrza Sad - wpadl mi element uchwytu do GPS...
Help Smile
Bede wdzieczny
Szukalem na forum, nigdzie nie znalazlem, wiec postanowilem napisac, mam nadzieje, ze sie nie powielam!
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Grzegorz1976
Ekstremista

Imię: Grzegorz
Ostrzeżenia: 1/3
Dni na forum: 481
Tematy: 26

Post #107169 Wysłany: 24 Mar 2008 18:50 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

talki
Wersja 1. Zamów w ASO - niestety gwarancja tego nie pokrywa Sad
Wersja 2. Szukaj na allegro - czasami przeglądam sobie różne części do GP i gdzieś tam się te panele przewijały.

GP 2006, Active 1,2 8v + pakiet style, szara dżungla
GP 2007, 360 stopni sporting 1,4 8v - egzotyczny czerwony
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
talki
Sympatyk kropek

Post #107188 Wysłany: 24 Mar 2008 19:36 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

dziekuje za odpowiedz, wiem, ze moge szukac w ASO, prawde mowiac mam pod nosem, pytanie tylko czy zeby wymienic taki element trzeba demnotowac cala deske Smile
kolega jeszcze pracuje w fabryce fiata, wiec moze cos sie tam doszuka.

pozdrawiam
pieron
Puntomaniak

Imię: Damian
Dni na forum: 300
Tematy: 4

Post #107195 Wysłany: 24 Mar 2008 19:50 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tu masz allegro http://www.allegro.pl/item333334010_grande_punto_2006r_ramka_nawiewu.html
nalepiej napisz do jaceku bo on demontował
http://fiatpunto.com.pl/topic6922.html
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
jaceku
Puntoświr

Dni na forum: 663
Tematy: 10

Post #107372 Wysłany: 25 Mar 2008 00:42 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

ja osobiscie demontowalem panel sterowania nawiewem, ponizej radia. Żeby to zrobic trzeba najpierw wyjac radio w calosci. Dla dolnego panelu są tam widoczne plastikowe haczyki. Zdjęcie tej części nie jest skomplikowane-ale nie pamiętam jak z górną cześcia czyli z kratkami, bo nie musialem ich zdjemować-trzeba podejrzeć czy tam od spodu nie ma takich haczyków (oczywiscie po wyjeciu radia)

[ Dodano: 25 Mar 2008 00:42 ]
z tego co pieron podesłał widze ze są tam tylko dwie srobki i uchwyty wystające z góry

Sympatyk kropek

Post #107426 Wysłany: 25 Mar 2008 08:41 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

witaj jaceku
bardzo Ci dziekuje za odpowiedz, prawdopodobnie pofatyguje sie z tym do ASO, bo samochod mam nowy, wiec nie powinienem chyba sam demontowac elementow panelu.
Dzieki za linka z allegro, mam nowsza wersje, zapytam jeszcze kolegi, ktory pracuje we fiacie, moze on pomoze, a jak mi ASO rzuci 200 zl za wymiane, bede wtedy pisac do Ciebie

pozdrawiam
filip76
Puntoświr

Dni na forum: 531
Tematy: 26

Post #107432 Wysłany: 25 Mar 2008 09:12 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Też miałem ten problem z uchwytem do telefonu w roli nawigacji Smile Na szczęście mi udało się wyjąć bez łamania, choć jestem nerwus Smile Moja kobieta ma pretensje, że kropka traktuję lepiej od niej Smile

Żeby nie było OT - do nawigacji najlepszy jest chyba holder na przyssawkę, choć jak go przyklejam, to boje się czasami, że wypchnę szybę....
talki
Sympatyk kropek

Post #107436 Wysłany: 25 Mar 2008 09:29 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

filip76
wlasnie takowy mam juz, mocowanie na przyssawke i wlasnie holder na kratki.
bede kombinowal, dzieki za pomoc, jakies sugestie jeszcze, bardzo prosze pisac Smile

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat