Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Nakładki/naklejki na środkowy słupek? Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Wujek V
Puntoświr

Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 715
Tematy: 8

Post #11609 Wysłany: 07 Mar 2007 09:58 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Pytanie o wynalazek jak w temacie.. Kumpel ma takie coś w Dynamicu i wygląda to o wiele lepiej niż mój goły lakier.. Widziałem takie coś też w niższych wersjach (czarne klamki i miał czarne słupki)...

Orientujecie się czy można takie coś w ASO dokupić? Wiem, że do MK2 na pewno takie coś było, może do Grande też?
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Yahoo Messenger
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Synek
Przyjaciel

Imię: Kacper
Dni na forum: 813
Tematy: 20

Post #11613 Wysłany: 07 Mar 2007 10:02 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Aha, czyli to jednak nie sryjne. Ostatnio o tym rozmawialismy w ktoryms temacie...
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Yoka
Moderator

Dni na forum: 682
Tematy: 25

Post #11614 Wysłany: 07 Mar 2007 10:09 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

W Pandzie Dynamiku jest to opcja za dopłatą. W GP...trudno powiedzieć. Na liscie opcji wyposażenia nie istnieje takie cuś...istnieją za to boczne listwy ale chyba nie jest to samo. Z tego co zaobserwowałem to każdy GP 3d ma czarne listwy ....nie widziałem trzydrzwiówke bez listewek (chyba ze ktos ma to niech sie przyzna). Natomiast w 5d widuje sie wersje z nakładkami i bez nich. Z tego co mi sie wydaje to nakładek brak własnie w zubozonych wersjach GP.

Tylko Chuckowi Norrisowi w ogóle nie psuje sie Grande Punto
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wujek V
Puntoświr

Post #11616 Wysłany: 07 Mar 2007 10:13 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

No ale właśnie dziwne jest to, że widziałem już dwa gorzej wyposażone od mojego, a nakładki miały..
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Yahoo Messenger
Yoka
Moderator

Dni na forum: 682
Tematy: 25

Post #11618 Wysłany: 07 Mar 2007 10:16 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Może jak sie wybierze listwy boczne to nakładki sie wtedy otrzymuje???

Jak sobie przejżałem foty GP uzytkowników forum to w zasadzie GP 5d w wersji Energy ma te nakładki drzwiowe..... moze do tej wersji były tylko???

Tylko Chuckowi Norrisowi w ogóle nie psuje sie Grande Punto
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Synek
Przyjaciel

Imię: Kacper
Dni na forum: 813
Tematy: 20

Post #11629 Wysłany: 07 Mar 2007 11:25 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Leszczur tez nie ma tych nakladek, tylko nie pamietam co to za wersja
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
pepepe
Gość

Post #11645 Wysłany: 07 Mar 2007 11:56 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Masz racje Yoka, moj Energy 5D ma standardowo nakladki.
Zerknijcie w dzial z fotkami, czy o takie chodzilo.

http://fiatpunto.com.pl/viewtopic.php?t=609
Wujek V
Puntoświr

Post #11690 Wysłany: 07 Mar 2007 15:51 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dokładnie o to chodzi.. Ale już naprawdę nie wiem od czego to zależy bo widziałem dziś na mieście dwa Activy (czarne klamki i nawet lusterka!) i miały te nakładki.. Nie wiem czemu tego wszystkim nie dawali, ale naprawdę gorzej bez tego wygląda Sad
kaliniec
Puntoświr

Imię: andrzej
Dni na forum: 791
Tematy: 1

Post #11698 Wysłany: 07 Mar 2007 15:55 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wujek V napisał:
Dokładnie o to chodzi.. Ale już naprawdę nie wiem od czego to zależy bo widziałem dziś na mieście dwa Activy (czarne klamki i nawet lusterka!) i miały te nakładki.. Nie wiem czemu tego wszystkim nie dawali, ale naprawdę gorzej bez tego wygląda Sad

Dowiedz się w ASO czy można taką folię kupić.

Puntoświr

Post #11699 Wysłany: 07 Mar 2007 15:56 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Do ASO próbuję się od rana dodzwonić bezskutecznie, nie zawracałbym głowy w innym wypadku Wink
Chyba do nich po prostu zajadę po drodze Smile
pepepe
Gość

Post #11702 Wysłany: 07 Mar 2007 16:17 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

A moze autka z zeszlego roku mialy takie listwy na slupki ?
Moj Kropek to Energy wlasnie z poprzedniego roku.

Mialem oferte na Active z tego roku i jak zerknalem na fotke, to nie ma nic na slupkach.
garys
Puntoświr

Imię: Przemo
Dni na forum: 932
Tematy: 13

Post #11740 Wysłany: 07 Mar 2007 19:37 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

No ja mam ENERGY z listwami i folią na słupkach więc związku nie widze bo pepe nie ma listew ale ma też i te folie.

Pozatym pierwszy raz sie dowiedziałem o tym że mogą być gołe słupki.

u mnie są takie:
Image

Przyjaciel

Imię: Marcin
Dni na forum: 913
Tematy: 18

Post #11777 Wysłany: 07 Mar 2007 21:57 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Synek napisał:
Aha, czyli to jednak nie sryjne. Ostatnio o tym rozmawialismy w ktoryms temacie...

Nom, własnie gdzieś tam napisałem o tym. Bo szczerze to pierwszy raz na oczy zobaczyłem GP bez tych nakładek! Do tej pory byłem przekonany, że wszystkie mają. A tu zonk! :]

Yoka napisał:
W Pandzie Dynamiku jest to opcja za dopłatą.

Powiem Ci, że to co pisaliśmy w tamtym temacie, to chyba nie za bardzo aktualne już. Według konfiguratora Fiata, wszystkie Pandy mają teraz nakładki. Smile Wiem napewno, że kiedyś czarne były od wersji Dynamic! A może w konfiguratorze są wały...? Sam nie wiem. Zresztą mniejsza o Pandę... Razz

Yoka napisał:
Jak sobie przejżałem foty GP uzytkowników forum to w zasadzie GP 5d w wersji Energy ma te nakładki drzwiowe..... moze do tej wersji były tylko???

Chyba masz racje! Też sobie poprzeglądałem te wszystkie GP nasze i wydaje mi się, że nakładek nie mają Fresh-e oraz Active-y bez pakietu Style. Smile A że wszystkie Activy, co do niedawna widziałem, ten pakiet posiadały to i nie przypuszczałem nawet, że standardowo czarnych nakładek nie mają. Mr. Yellow

Przynajmniej tak mi się wydaje... Smile

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat