Ja juz pisalem wczesniej o tym a tej aukcji jest Pamiec Empron a nie zaden rezystor i to naprawde dziala
poprostu koles wyciagnol zapas mocy z kropka ten ktory Fabryka zostawila
Jednak sa to wartosci uniwersalne albo pod jednego Kropasa ktory gdzies tam byl strojony program zgrali i sprzedaje na allegro to wszytsko jest fajnie i dziala ale ja wole osobiscie zeby mi kropka zestroili
_________________ Fiat Punto 1,2 75km ELX(sprzedane) + PUNTO GT
Ja tam, jak wreszcie się uporam ze swoim kropkiem, to też sobie sprawie taki chip- po prostu- za dużo osób ma takie w swoich samochodach (nie tylko Fiatach) i jeżdżą tysiące kilometrów i jest dobrze! Poza tym zgadzam się z kolegami, twierdzącymi, że cena w profesjonalnych firmach uzależniona jest mocno od pomiarów na hamowni itd. a nie od tego, że tamto jest lepsze niż "to". Z drugiej strony- nie sposób się nie zgodzić z tymi, którzy twierdzą, że wysterowanie indywidualne każdego samochodu przynosi większe efekty.
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach