Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Stukanie pod kierownicą Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
dreszka
Sympatyk kropek

Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 158
Tematy: 0

Post #179756 Wysłany: 14 Paź 2008 20:27 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja mam przebiegu 170 tys bez wspomagania wymieniony wahacz, końcówka a wraz stuka gdzieś przy kolumnie proszę o lokalizację tej śrubki regulacyjnej a propos stuka na małych dołkach podczas dojeżdżaniu do skrzyżowania
pozdrawiam darek proszę o szybkie wskazówki
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
batton_1983
Sympatyk kropek

Imię: Tomasz
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 285
Tematy: 8

Post #192107 Wysłany: 20 Lis 2008 22:51 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

czyli widze ze nie jestem jedynym z takim problemem do szalu mnie to doprowadza zero luzow zero usterek od spodu a stukanie jest... wlasnie dokladnie spod kierownicy wydaje sie ze dochodzi ... juz tez mi sie zdawalo czy to nie wina silniczka od wspomagania ... badz czegos na tym walku ... jedyne przyczyny ktore mi sie wydaja racjonalne ... ale jak bylem u mechanika sie dopytac to powiedzial ze tam sa takie krzyzaki ladczace na zgieciach na wale ... i ze na nich czasem sie wyrabia luz ... i niestety stuka .. ( to by wyjasnilo czemu rpzy skrecaniu stukanie znika...) jak ktos wkoncu rozwiaze problem prosil bym o odpowiedz Smile

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat