Ja mam przebiegu 170 tys bez wspomagania wymieniony wahacz, końcówka a wraz stuka gdzieś przy kolumnie proszę o lokalizację tej śrubki regulacyjnej a propos stuka na małych dołkach podczas dojeżdżaniu do skrzyżowania
pozdrawiam darek proszę o szybkie wskazówki
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
batton_1983 Sympatyk kropek
Imię: Tomasz
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 285
Tematy: 8 Skąd: Jastrzebie Zdrój
czyli widze ze nie jestem jedynym z takim problemem do szalu mnie to doprowadza zero luzow zero usterek od spodu a stukanie jest... wlasnie dokladnie spod kierownicy wydaje sie ze dochodzi ... juz tez mi sie zdawalo czy to nie wina silniczka od wspomagania ... badz czegos na tym walku ... jedyne przyczyny ktore mi sie wydaja racjonalne ... ale jak bylem u mechanika sie dopytac to powiedzial ze tam sa takie krzyzaki ladczace na zgieciach na wale ... i ze na nich czasem sie wyrabia luz ... i niestety stuka .. ( to by wyjasnilo czemu rpzy skrecaniu stukanie znika...) jak ktos wkoncu rozwiaze problem prosil bym o odpowiedz
_________________ Punto II 1.9 JTD HLX (86km)
aku... Centra Futura 53Ah/540A
Oil... Mobil1 Turbo Diesel 10w40
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach