Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Wymiana Amortyzatorow Tył . Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
gepard
Sympatyk kropek

Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 347
Tematy: 2

Post #112601 Wysłany: 07 Kwi 2008 09:11 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam do wymiany amortyzatory tylne do puntka 1.1/55 96r w zwiazku z tym pytania jakie kupic sa jakies olejowe i gazowe i ewentualnie jakiej firmy czy mozna samemu to wymienic i jak sie do tego zabrac .
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
tbeza
Puntoświr

Imię: tomek
Dni na forum: 590
Tematy: 7

Post #112608 Wysłany: 07 Kwi 2008 09:53 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

ja niedawno wymienialem tylne amory, kupilem olejowe... niby gazowe sa do wiekszych aut albo sportowej jazdy, amory kupilem na allegro firmy "daco" nie mam pojecia ile wytrzymaja, zdecydowalem sie na ten bo chce sprawdzic jakosc wyrobu mniej znanych firm, jakis czas temu zalozylem monroe z przodu i nie jestem zadowolony wiec teraz dla odmiany cos taniego, wymienic mozesz sobie sam, ja to robilem z kanalu, tylne amory sa bez sprezyn i ich wymiana ogranicza sie do odkrecenia sie dwoch srub, po stronie wydechu troche gorsze dojscie do amora dlatego zdjalem sobie tlumik z zaczepu, wiekszosc osob powinna sobie z tym poradzic, powodzenia !
Thomas
Monkey Mod

Imię: Tomasz
Dni na forum: 670
Tematy: 17

Post #112611 Wysłany: 07 Kwi 2008 10:03 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

tbeza napisał:
jakis czas temu zalozylem monroe z przodu i nie jestem zadowolony

ja ogolnie nie mam przekonania do tej firmy.....

a co do amorkow na tyl prosze poszukac jest juz mowa o tym.....

Image
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
mariano italiano
Puntoświr

Dni na forum: 572
Tematy: 7

Post #112614 Wysłany: 07 Kwi 2008 10:08 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Polecam gazowo olejowe KYB japońskie lub SACHS i na tym koniec mojej opinii. Wybór należy do Ciebie ja wiem co bym założył.
Thomas
Monkey Mod

Imię: Tomasz
Dni na forum: 670
Tematy: 17

Post #112618 Wysłany: 07 Kwi 2008 10:18 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

mariano italiano napisał:
Polecam gazowo olejowe KYB japońskie lub SACHS i na tym koniec mojej opinii. Wybór należy do Ciebie ja wiem co bym założył

heh to tak jak u mnie Szczerbol

Image
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
gepard
Sympatyk kropek

Dni na forum: 347
Tematy: 2

Post #112953 Wysłany: 07 Kwi 2008 21:22 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

OK THX ALL

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat