Mam do wymiany amortyzatory tylne do puntka 1.1/55 96r w zwiazku z tym pytania jakie kupic sa jakies olejowe i gazowe i ewentualnie jakiej firmy czy mozna samemu to wymienic i jak sie do tego zabrac .
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
tbeza Puntoświr
Imię: tomek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 590
Tematy: 7 Skąd: zielona góra
ja niedawno wymienialem tylne amory, kupilem olejowe... niby gazowe sa do wiekszych aut albo sportowej jazdy, amory kupilem na allegro firmy "daco" nie mam pojecia ile wytrzymaja, zdecydowalem sie na ten bo chce sprawdzic jakosc wyrobu mniej znanych firm, jakis czas temu zalozylem monroe z przodu i nie jestem zadowolony wiec teraz dla odmiany cos taniego, wymienic mozesz sobie sam, ja to robilem z kanalu, tylne amory sa bez sprezyn i ich wymiana ogranicza sie do odkrecenia sie dwoch srub, po stronie wydechu troche gorsze dojscie do amora dlatego zdjalem sobie tlumik z zaczepu, wiekszosc osob powinna sobie z tym poradzic, powodzenia !
Thomas Monkey Mod
Imię: Tomasz
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 670
Tematy: 17 Skąd: Ustka/Gdańsk
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach