MADZIA M. ja bym oblukal to co Ci pokazalem a nie wersje 1.1 ....
Muszę powiedzieć Thomas,że to autko które zaproponowałeś jest całkiem fajne ...normalnie mi się podoba...tylko będę miała problem z kasą...swojego sprzedam może za 6tyś. i niestety nie będę miała trzech klocków,by dołożyć
Thomas napisał:
MADZIA M. ja nie rozumiem chcesz zmienic na podobnego jak masz ... jaki w tym sens ??
No więc chodzi o to,że mój ma już przejechane ponad 180tyś no i chciałabym poszukać czegoś z mniejszym przebiegiem...nie koniecznie 1.1,ale też nie mogę się rzucać na zbyt dużą pojemność ze względu na dojazdy do pracy
Grzegorz1976 napisał:
A ja tak nieśmiało zaproponuję... A może tak nowy? WoOt?
Nowy póki co tylko i wyłącznie w marzeniach...jeszcze nie teraz..ale wierzę,że w końcu przyjdzie taki dzień
Nowy póki co tylko i wyłącznie w marzeniach...jeszcze nie teraz..ale wierzę,że w końcu przyjdzie taki dzień
Życzę spełnienia marzeń
P.S. W pracy moja koleżanka chciała kupić auto, bo jej się stare uno zaczęło sypać. Wszyscy namawiali ją na jakieś używki VW, skody i.t.p. "luksusy". A ja powiedziałem jej na spokojnie zeby przemyślała sprawę i jak często dojeżdża do pracy to żeby wzięła mniej "luksusowego" ale nwego - np. Pandę. Wtedy wszyscy na mnie wsiedli i zaczęli mi mówić co to za nową pandę nie mozna kupić. Więc skończyłem dyskusję na tym etapie. A dziewczyna... po 4 miesiacach kupiła nowego Peugeota207, w jakiejś przyjemnie wypasionej wersji (nie wiem jakiej bo na pugach się nie znam, ale ma tam dość dużo buzerów). I teraz jest tak zachwycona, że o tym samochodzie gada więcej niż ja o kropkach , na okrągło. Więc ja zawsze wszystkim zyczę autka nowego
_________________ Wokół mnie sami egoiści. Wszyscy myślą o sobie tylko ja myślę o MNIE!
Proszę nie podrabiać avatarka z Alem - byłem pierwszy !
GP 2006, Active 1,2 8v + pakiet style, szara dżungla
GP 2007, 360 stopni sporting 1,4 8v - egzotyczny czerwony
filip76 Puntoświr
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 531
Tematy: 26
Muszę powiedzieć Thomas,że to autko które zaproponowałeś jest całkiem fajne Very Happy ...normalnie mi się podoba...tylko będę miała problem z kasą...swojego sprzedam może za 6tyś. i niestety nie będę miała trzech klocków,by dołożyć Crying or Very sad
Nie chcę teraz truć, ale jeśli nie dołożysz mniej-więcej takiej kwoty to nie ma co myśleć o jakieś zmianie, bo nic lepszego nie kupisz a kupując używkę trzeba się liczyć z wydatkiem kilkuset złotych na wymianę oleju, rozrządu, klocków itd... do tego rata OC, prawie tysiączek na boku nie "dokładając" nic do samego zakupu auta... Radzę czekać...
Grzegorz1976 moim zdaniem mądrze prawisz oczywiście jeśli chodzi o taką sytuację Kupując auto nowe, niezależnie jakiej marki masz te 5 lat spokoju, a gdy używasz auta jako środka transportu, który ma być jak najmniej kłopotliwy to kupowanie nowego (nawet na kredyt) jest jednym z najbardziej rozsądnych wyjść.
Cytat:
Więc ja zawsze wszystkim zyczę autka nowego Very Happy
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach