Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Co sądzicie na temat tego Punto...? Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Candy Cane
Puntoświr

Imię: Maciek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 492
Tematy: 20

Post #113008 Wysłany: 07 Kwi 2008 22:05 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Thomas napisał:
http://moto.allegro.pl/item340704508_piekny_fiat_punto_sporting_skora_klima_.html

jak bardzo podobają mi sie te kierownice ... Rolling Eyes

Image
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
xspeed99
Puntoświr

Imię: Marcin
Dni na forum: 350
Tematy: 10

Post #113032 Wysłany: 07 Kwi 2008 22:23 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

jak może będę zmniał punto to może założe do swojego seryjna a obecną sprzedam :p

Marzenia:
- kochająca dziewczyna ;]
-punto 2 hgt Very Happy

Image Piszę poprawnie po polsku.

Masz jakiś problem dotyczący auta??od tego jest forum Smile
gg zostawmy ewentualnym interesom.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
MADZIA M.
Puntoświr

Imię: Madzia
Dni na forum: 454
Tematy: 16

Post #113037 Wysłany: 07 Kwi 2008 22:29 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Thomas napisał:
MADZIA M. ja bym oblukal to co Ci pokazalem a nie wersje 1.1 ....

Muszę powiedzieć Thomas,że to autko które zaproponowałeś jest całkiem fajne Very Happy ...normalnie mi się podoba...tylko będę miała problem z kasą...swojego sprzedam może za 6tyś. i niestety nie będę miała trzech klocków,by dołożyć Crying or Very sad

Thomas napisał:
MADZIA M. ja nie rozumiem chcesz zmienic na podobnego jak masz ... jaki w tym sens ??

No więc chodzi o to,że mój ma już przejechane ponad 180tyś no i chciałabym poszukać czegoś z mniejszym przebiegiem...nie koniecznie 1.1,ale też nie mogę się rzucać na zbyt dużą pojemność ze względu na dojazdy do pracy Crying or Very sad

Grzegorz1976 napisał:
A ja tak nieśmiało zaproponuję... A może tak nowy? WoOt?

Nowy póki co tylko i wyłącznie w marzeniach...jeszcze nie teraz..ale wierzę,że w końcu przyjdzie taki dzień Very Happy

Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Grzegorz1976
Ekstremista

Imię: Grzegorz
Ostrzeżenia: 1/3
Dni na forum: 481
Tematy: 26

Post #113077 Wysłany: 07 Kwi 2008 23:41 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

MADZIA M. napisał:
Nowy póki co tylko i wyłącznie w marzeniach...jeszcze nie teraz..ale wierzę,że w końcu przyjdzie taki dzień

Życzę spełnienia marzeń Very Happy

P.S. W pracy moja koleżanka chciała kupić auto, bo jej się stare uno zaczęło sypać. Wszyscy namawiali ją na jakieś używki VW, skody i.t.p. "luksusy". A ja powiedziałem jej na spokojnie zeby przemyślała sprawę i jak często dojeżdża do pracy to żeby wzięła mniej "luksusowego" ale nwego - np. Pandę. Wtedy wszyscy na mnie wsiedli i zaczęli mi mówić co to za nową pandę nie mozna kupić. Więc skończyłem dyskusję na tym etapie. A dziewczyna... po 4 miesiacach kupiła nowego Peugeota207, w jakiejś przyjemnie wypasionej wersji (nie wiem jakiej bo na pugach się nie znam, ale ma tam dość dużo buzerów). I teraz jest tak zachwycona, że o tym samochodzie gada więcej niż ja o kropkach Very Happy, na okrągło. Więc ja zawsze wszystkim zyczę autka nowego Very Happy

GP 2006, Active 1,2 8v + pakiet style, szara dżungla
GP 2007, 360 stopni sporting 1,4 8v - egzotyczny czerwony
filip76
Puntoświr

Dni na forum: 531
Tematy: 26

Post #113134 Wysłany: 08 Kwi 2008 09:06 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

... jak powiedział mój sąsiad: "w nowym to sobie sam wypierdzisz fotele, ułożysz sprzęgło i hamulec"
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Maciey
Puntoświr

Dni na forum: 538
Tematy: 14

Post #113160 Wysłany: 08 Kwi 2008 10:34 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

MADZIA M. napisał:
Muszę powiedzieć Thomas,że to autko które zaproponowałeś jest całkiem fajne Very Happy ...normalnie mi się podoba...tylko będę miała problem z kasą...swojego sprzedam może za 6tyś. i niestety nie będę miała trzech klocków,by dołożyć Crying or Very sad

Nie chcę teraz truć, ale jeśli nie dołożysz mniej-więcej takiej kwoty to nie ma co myśleć o jakieś zmianie, bo nic lepszego nie kupisz Rolling Eyes a kupując używkę trzeba się liczyć z wydatkiem kilkuset złotych na wymianę oleju, rozrządu, klocków itd... do tego rata OC, prawie tysiączek na boku nie "dokładając" nic do samego zakupu auta... Radzę czekać...
Grzegorz1976 moim zdaniem mądrze prawisz Very Happy oczywiście jeśli chodzi o taką sytuację Szczerbol Kupując auto nowe, niezależnie jakiej marki masz te 5 lat spokoju, a gdy używasz auta jako środka transportu, który ma być jak najmniej kłopotliwy to kupowanie nowego (nawet na kredyt) jest jednym z najbardziej rozsądnych wyjść.

Cytat:
Więc ja zawsze wszystkim zyczę autka nowego Very Happy

dziękować, dziękować Szczerbol

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat