Witam wszystkich
Mam pytanie czy
Felgi TSR Ascari 6.5Jx15 ( nie znam ET nigdzie nie piszą ) + opony 185/55/15 Barum BRAVURIS 2 185/55R15 82 H FR wejdą do kropka jest taki komplet na www.felgi-opony.com ?
Opowiem coś kupiłem felgi 7Jx15 ET38 + opony 195/50/15 po założeniu na tył nie mogłem jeżdzić ( przód ok nawet przy skrętach ) gdyż opona dotykała śruby od amortyzatora ( wersja 5D z 2004r ). Po założeniu dystansów 17mm było ok ale na wybojach opona dobijała mi i tarła sie o rant błotnika na zawnątrz. Podobno w wersjach 3D nie ma takiego problemu.
Proszę o pomoc
Damian
ET przeważnie 33 lub 35(zależy od modelu i wielkości felgi) w 1,8 jest 37 lub 38 nie bardzo pamietam. Moze cieńsze dystanse jak opona dużo nie wystaje na zewnątrz choć watpie, jeśli juz to zwiększ twardość spręzyn(wymienić lub dać gumę miedzy spreżyny) i nie brać pasażerów na tył ani żadnego bagażu.
DaRo Puntoświr
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 567
Tematy: 1 Skąd: Dublin
tak dokładnie opcja szukaj nie boli!!!!! poszukaj ja kilka razy sie na ten temat wypowiadałem, w temscie o moim kropku też wieć poszukaj a sie dowiesz, zamykam
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach