Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Gdzie dorobić kluczyk Code 2 Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Artec_kie
Sympatyk kropek

Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 297
Tematy: 3

Post #125521 Wysłany: 15 Maj 2008 14:33 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam

Mam pytanie. Gdzie w okolicach Kielc można dorobić kluczyk z CODE 2. Czytałem w kilku wątkach, że w dobrych punktach przynosząc kartę kodową. NIestety jak na razie w punktach, w których byłem wysyłali mnie do serwisu, ale tam chcą człowieka oskubać do gołego Wall

Pozdrawiam, Artur
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
kali
Sympatyk kropek

Imię: piotrek
Dni na forum: 245
Tematy: 0

Post #125668 Wysłany: 15 Maj 2008 21:30 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

code 2 to tylko aso też sie pytałem
E.T.
Puntoświr

Imię: Tomasz
Dni na forum: 447
Tematy: 11

Post #125817 Wysłany: 16 Maj 2008 11:12 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

jeśli w P2 jest code2, to jak się w jakiejś galerii pytałem, to chcieli to zrobić!

Sympatyk kropek

Post #125818 Wysłany: 16 Maj 2008 11:19 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

E.T. napisał:
jeśli w P2 jest code2, to jak się w jakiejś galerii pytałem, to chcieli to zrobić!

Nie wiem jak w innych, ale w moim jest na pewno. A i w moim przypadku jeden pan zarzekał się, że to się da zrobić. Niestety jak wziął na swoje urządzenie, to stwierdził, że nie rozpoznaje. Wtedy wysłał mnie do punktu usługowego "matki", że tam na pewno mi skopiują, bo mają nowsze urządzenie. A tam, jak usłyszeli, że Code 2 to była odpowiedź standardowa: tylko ASO.

Pozdrawiam, Artur
Jakarti
Puntomaniak

Dni na forum: 436

Post #126026 Wysłany: 16 Maj 2008 22:30 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

no i powiem Wam , ze o to chyba chodzi, nie?

zeby nie dalo sie tego dorobic.. klucze do do auta to nie byle klodka... wiec chyba dobrze, ze tylko ASO.

oczywiscie jest to mega klopot i nikomu nie zycze..
Gennosuke
Puntoświr

Dni na forum: 601

Post #126076 Wysłany: 17 Maj 2008 09:04 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

dla dobrego złodzieja nie ma to większej różnicy CODE 2 czy nie ... a jeżeli chodzi o ASO to jest parodia że tyle chcą brać za dorobienie kluczy ;//
DaRo
Puntoświr

Dni na forum: 605
Tematy: 1

Post #126077 Wysłany: 17 Maj 2008 09:17 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

irlandzki dealer fiata zyczy sobie kolo 200jojos(bez karty kodowej sam klucz) za dorobienie kluczyna code 2, szkoda ze trzeba samochod do tego bo dorobilbym troche taniej w PL

Sympatyk kropek

Post #126648 Wysłany: 19 Maj 2008 10:03 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Gennosuke napisał:
dla dobrego złodzieja nie ma to większej różnicy CODE 2 czy nie ... a jeżeli chodzi o ASO to jest parodia że tyle chcą brać za dorobienie kluczy ;//

Problem w tym, że to nie ASO dorabia klucz, tylko Turyn i to pewnie oni tyle chcą. A co do zabezpieczenia przed złodziejami, to akurat dla nich to nie jest żaden problem - przychodą z własnym komputerem i odjazd.

Pozdrawiam, Artur
jadak
Puntoświr

Imię: Tomek
Dni na forum: 380
Tematy: 7

Post #129494 Wysłany: 27 Maj 2008 14:55 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Artec_kie napisał:
Problem w tym, że to nie ASO dorabia klucz, tylko Turyn

dokładnie tak. W Polsce żaden ASO nie zajmuje się dorabianiem kluczyków i programowaniem komputerów. Sam właśnie jestem po przejściach z tymi rzeczami. W Polsce są dwie możliwości: albo ASO - oni zamawiają to we Włoszech, albo KO-CAR w Tychach. W KO-CAR jest o wiele taniej i szybciej. Mogą dorobić kluczyk jeśli tylko podasz im te cyferki z karty kodowej lub jeśli jej nie masz to wysyłasz kluczyk i oni sami sobie wyliczą ten kod i "wgrywają" go do nowego kluczyka.
http://www.kocar.com.pl/
proste Smile

Fiat 500 1.2 8v 69KM XI 2008
fotki na http://www.fiatpunto.com.pl/topic11934.html
Artec_kie
Sympatyk kropek

Post #130220 Wysłany: 29 Maj 2008 10:32 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

jadak napisał:
Artec_kie napisał:
Problem w tym, że to nie ASO dorabia klucz, tylko Turyn

dokładnie tak. W Polsce żaden ASO nie zajmuje się dorabianiem kluczyków i programowaniem komputerów. Sam właśnie jestem po przejściach z tymi rzeczami. W Polsce są dwie możliwości: albo ASO - oni zamawiają to we Włoszech, albo KO-CAR w Tychach. W KO-CAR jest o wiele taniej i szybciej. Mogą dorobić kluczyk jeśli tylko podasz im te cyferki z karty kodowej lub jeśli jej nie masz to wysyłasz kluczyk i oni sami sobie wyliczą ten kod i "wgrywają" go do nowego kluczyka.
http://www.kocar.com.pl/
proste Smile

W KO-CAR można uzyskać nowy klucz korespondencyjnie? Kartę kodową mam. Jazda do Tych nie bardzo mi się uśmiecha. Rozumiem, że Ty dorabiałeś u nich. Możesz zacytować cenę?

Pozdrawiam, Artur
jackyl
Sympatyk kropek

Dni na forum: 226
Tematy: 11

Post #133290 Wysłany: 08 Cze 2008 15:51 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

KO-CAR w Tychach dorabia korespondencyjnie, nalezy wyslac im BODY komputera oraz kluczyk i oni dorobia taki kluczyk

albo podjechac do nich i zrobia kluczyk w 30min

cala zabawa kosztuje ok 250zl

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat