| Autor |
Wiadomość |
Artec_kie
Sympatyk kropek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 297
Tematy: 3
|
Witam
Mam pytanie. Gdzie w okolicach Kielc można dorobić kluczyk z CODE 2. Czytałem w kilku wątkach, że w dobrych punktach przynosząc kartę kodową. NIestety jak na razie w punktach, w których byłem wysyłali mnie do serwisu, ale tam chcą człowieka oskubać do gołego
Pozdrawiam, Artur |
|
|
|
|
 |
Grandziak
Przyjaciel
|
|
|
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć! |
 |
kali
Sympatyk kropek
Imię: piotrek
Dni na forum: 245
Tematy: 0 Skąd: koźminek/kalisz
|
code 2 to tylko aso też sie pytałem |
|
|
|
|
 |
E.T.
Puntoświr

Imię: Tomasz
Dni na forum: 447
Tematy: 11 Skąd: Warszawa
|
jeśli w P2 jest code2, to jak się w jakiejś galerii pytałem, to chcieli to zrobić! |
_________________ Tomaszowe, żółte Punto! |
|
|
|
 |
Artec_kie
Sympatyk kropek
|
| E.T. napisał: |
| jeśli w P2 jest code2, to jak się w jakiejś galerii pytałem, to chcieli to zrobić! |
Nie wiem jak w innych, ale w moim jest na pewno. A i w moim przypadku jeden pan zarzekał się, że to się da zrobić. Niestety jak wziął na swoje urządzenie, to stwierdził, że nie rozpoznaje. Wtedy wysłał mnie do punktu usługowego "matki", że tam na pewno mi skopiują, bo mają nowsze urządzenie. A tam, jak usłyszeli, że Code 2 to była odpowiedź standardowa: tylko ASO.
Pozdrawiam, Artur |
|
|
|
|
 |
Jakarti
Puntomaniak
Dni na forum: 436
Tematy: 3 Skąd: Warszawa
|
no i powiem Wam , ze o to chyba chodzi, nie?
zeby nie dalo sie tego dorobic.. klucze do do auta to nie byle klodka... wiec chyba dobrze, ze tylko ASO.
oczywiscie jest to mega klopot i nikomu nie zycze.. |
|
|
|
|
 |
Gennosuke
Puntoświr
Dni na forum: 601
Tematy: 3 Skąd: Białystok
|
dla dobrego złodzieja nie ma to większej różnicy CODE 2 czy nie ... a jeżeli chodzi o ASO to jest parodia że tyle chcą brać za dorobienie kluczy ;// |
|
|
|
|
 |
DaRo
Puntoświr

Dni na forum: 605
Tematy: 1 Skąd: Dublin
|
irlandzki dealer fiata zyczy sobie kolo 200jojos(bez karty kodowej sam klucz) za dorobienie kluczyna code 2, szkoda ze trzeba samochod do tego bo dorobilbym troche taniej w PL |
_________________ http://fiatpunto.com.pl/topic5638.html |
|
|
|
 |
Artec_kie
Sympatyk kropek
|
| Gennosuke napisał: |
| dla dobrego złodzieja nie ma to większej różnicy CODE 2 czy nie ... a jeżeli chodzi o ASO to jest parodia że tyle chcą brać za dorobienie kluczy ;// |
Problem w tym, że to nie ASO dorabia klucz, tylko Turyn i to pewnie oni tyle chcą. A co do zabezpieczenia przed złodziejami, to akurat dla nich to nie jest żaden problem - przychodą z własnym komputerem i odjazd.
Pozdrawiam, Artur |
|
|
|
|
 |
jadak
Puntoświr

Imię: Tomek
Dni na forum: 380
Tematy: 7 Skąd: Warszawa - Gocław
|
| Artec_kie napisał: |
| Problem w tym, że to nie ASO dorabia klucz, tylko Turyn |
dokładnie tak. W Polsce żaden ASO nie zajmuje się dorabianiem kluczyków i programowaniem komputerów. Sam właśnie jestem po przejściach z tymi rzeczami. W Polsce są dwie możliwości: albo ASO - oni zamawiają to we Włoszech, albo KO-CAR w Tychach. W KO-CAR jest o wiele taniej i szybciej. Mogą dorobić kluczyk jeśli tylko podasz im te cyferki z karty kodowej lub jeśli jej nie masz to wysyłasz kluczyk i oni sami sobie wyliczą ten kod i "wgrywają" go do nowego kluczyka.
http://www.kocar.com.pl/
proste  |
_________________ Fiat Punto II 1.2 8v 60KM LPG 2000/2001
fotki na http://www.fiatpunto.com.pl/topic5522.html
Fiat 500 1.2 8v 69KM XI 2008
fotki na http://www.fiatpunto.com.pl/topic11934.html |
|
|
|
 |
Artec_kie
Sympatyk kropek
|
| jadak napisał: |
| Artec_kie napisał: |
| Problem w tym, że to nie ASO dorabia klucz, tylko Turyn |
dokładnie tak. W Polsce żaden ASO nie zajmuje się dorabianiem kluczyków i programowaniem komputerów. Sam właśnie jestem po przejściach z tymi rzeczami. W Polsce są dwie możliwości: albo ASO - oni zamawiają to we Włoszech, albo KO-CAR w Tychach. W KO-CAR jest o wiele taniej i szybciej. Mogą dorobić kluczyk jeśli tylko podasz im te cyferki z karty kodowej lub jeśli jej nie masz to wysyłasz kluczyk i oni sami sobie wyliczą ten kod i "wgrywają" go do nowego kluczyka.
http://www.kocar.com.pl/
proste  |
W KO-CAR można uzyskać nowy klucz korespondencyjnie? Kartę kodową mam. Jazda do Tych nie bardzo mi się uśmiecha. Rozumiem, że Ty dorabiałeś u nich. Możesz zacytować cenę?
Pozdrawiam, Artur |
|
|
|
|
 |
jackyl
Sympatyk kropek
Dni na forum: 226
Tematy: 11
|
KO-CAR w Tychach dorabia korespondencyjnie, nalezy wyslac im BODY komputera oraz kluczyk i oni dorobia taki kluczyk
albo podjechac do nich i zrobia kluczyk w 30min
cala zabawa kosztuje ok 250zl |
|
|
|
|
 |
|
|