14-15 czerwca - Jubileuszowe 15 Trakerskie Spotkanie w Krakowie
14.06, sobota - od godz. 12.00
Praktycznie przez 2 dni będzie się działo : ), ale zasadniczo najwięcej zabaw i konkursów odbędzie się w pierwszym dniu. Przygotowujemy zawody indywidualne w jeździe własnymi ciągnikami. Zapraszamy kierowców do familijnych zawodów na torze przeszkód, fora internetowe do trakersko-piłkarskich rozgrywek, dzieciaki do wielu konkursów, fotoamatorów do konkursu fotograficznego i filmowego, a fanów muzyki na koncerty i promocję nowych płyt znanych i lubianych wykonawców muzyki country i... nie tylko. Dla fanów szczególnej motoryzacji przygotowujemy specjalne motoryzacyjne miasteczko zabytków oraz modeli zdalnie sterowanych.
15.06, niedziela - od godz. 11.00
Dzień zaczniemy konwojem, który tradycyjnie od motelu Krak przejedzie przez miasto. Rozpoczynamy o godz. 11.00 i mamy nadzieję po sprawnym zaparkowaniu wszystkich ciężarówek na lotnisku w Czyżynach o godz. 12.00 rozpocząć uroczystości. Nie zabraknie na początku wręczenia medalu "Ciężarówka Roku 2008 w Polsce" firmie MAN-Star Trucks za model TGX i wręczenie jubileuszowych "laurek". Tradycyjnie modelarze przystąpią do współzawodnictwa ze swoimi minitruckami, a na placu boju staną jak zwykle 2-osobowe załogi walczące o tytuł najlepszej i puchar "Polskiego Trakera". Zapraszamy chętne firmy transportowe do zgłaszania się faksem: (12) 644 21 37.
Ilość miejsc, niestety, jest ograniczona. Dzień drugi wypełnią pokazy: taneczne, teamu Strong Man oraz pomocy drogowej i przedmedycznej. Tradycyjnie sędziowie armwreslingu przeprowadzą turniej w siłowaniu na rękę, a specjalne jury wraz z publicznością wybiorą Miss i Mistera Trakerskich Spotkań.
A nie wiesz gdzie tam w pobliżu lotniska jest jakiś nocleg? Bo ja bym chętnie przyjechał, ale mogę nie mieć możliwości przyjazdu samochodem, więc wypadałoby gdzieś blisko się zamelinować
W zeszłym roku sobie odpuściłem i pojechałem tylko na Master Trucka do Opola (w końcu to rzut beretem ode mnie).
jasne, bardzo prosty przez rondo mogilskie na wprost w kierunku Sandomierza, M1. Tramwajem i wysiadasz przy ... przy, muzeum lotnictwa, ale jak sie przystanek nazywa to Ci nie napisze (lub przy AWF'ie). Poradzisz sobie
Jasna sprawa. Już popatrzyłem w zumi i widzę, że nie jest tak daleko stamtąd, także jak by się uprzeć, to po pijaku nawet na autopilocie można by tam dojść
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach