Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Alarm do Punto II Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
adamswiatek
Forumowicz

Imię: Adam
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 232
Tematy: 1

Post #127905 Wysłany: 22 Maj 2008 19:48 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam serdecznie. Jestem nowy na tym forum. Miło jest do Was dołączyć. Zarejestrowałem sie na tej stronce, bo kupiłem Punto II z 2000 roku i chciałbym poznać go bliżej. Pragnę zacząć od zamontowania alarmu w moim aucie ale nie mam pojęcia od czego zacząć. Kiedyś udało mi się samemu montować alarmy w moich poprzednich autach, ale tym razem mam problem z zlokalizowaniem podłączeń do centralki zamka centralnego. Jeśli ktoś może mi pomóc a tej kwestii to czekam na porady i z góry dziękuję. Question
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Grandziak
Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
mrider
Puntoświr

Dni na forum: 604
Tematy: 16

Post #127987 Wysłany: 22 Maj 2008 23:31 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Napisz jaki masz alarm, tzn wszystko o nim i pomogę Ci go podłączyć.

Trzy baki paliwa - ok. 650zł. Opłaty za przejazd autostradami - ok. 250zł. Zobaczyć na autostradzie niebieskie Lamborghini z kogutami na dachu - Bezcenne Szczerbol
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
adamswiatek
Forumowicz

Post #128155 Wysłany: 23 Maj 2008 16:22 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam cię Mrider. Na początek chcę ci bardzo podziękować, że chcesz mi pomóc w montażu. Wielkie dzięki. Alarm, który chcę zamontować to "Legend Ford", nie wiem czy go znasz, więc po prostu pokarzę zeskanowaną instrukcję montażu do niego. Mam nadzieję że ci to pomoże. Dzięki jeszcze raz i czekam na dalsze instrukcji. Pozdrawiam.
Image
mrider
Puntoświr

Dni na forum: 604
Tematy: 16

Post #128408 Wysłany: 24 Maj 2008 00:34 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ok, jest wszystko co potrzeba. Centralki nie musisz ruszać i wpinać się pod nią. Jak znajdę chwilkę czasu to napiszę Ci na PW krok po kroku instrukcję montażu. W tym czasie możesz już przygotować sobie gdzieś miejsce gdzie schowasz centralkę w aucie Smile

Trzy baki paliwa - ok. 650zł. Opłaty za przejazd autostradami - ok. 250zł. Zobaczyć na autostradzie niebieskie Lamborghini z kogutami na dachu - Bezcenne Szczerbol
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
adamswiatek
Forumowicz

Post #128436 Wysłany: 24 Maj 2008 09:12 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wielkie dzięki. Jestem ci bardzo wdzięczny. Pozdrawiam i czeka z niecierpliwością. Very Happy

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat