Witam, ostatnio grad zniszczył mi lampy z tyłu. Chciałem je wymienić ale we wszystkich sklepach internetowych widze tylko lampy do punto II, natomiast ja mam wersje punto II po liftingu czyli z duzymi światlami z przodu.
Czy lampy tylne do punto II i punto II po liftingu sa takie same?
z tego co się orientuje to lampy od FL mają światło cofania po obu stronach, a w PII tylko po jednej stronie. Natomiast wiem że istnieje możliwość zamontowania lamp od FL do PII bo sam widziałem takie dwójeczki
z tego co się orientuje to lampy od FL mają światło
cofania po obu stronach, a w PII tylko po jednej stronie.
Źle sie orientujesz Z jednej strony jest swiatlo cofania, z drugiej pmg
Światła p2 i p2fl są identyczne poza kolorem kierunków no i oczywiscie obecnością tej odblaskowej części na klapie.
koss Puntoświr
Imię: Wojciech
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 466
Tematy: 8 Skąd: Tychy
Co się może stać jak tylko skleje ta lampe delikatnie, jakimś dobry klejem?
Rozumiem, że jak tam się woda dostanie to będą duże problemy?
Bo patrze ze lampa kosztuje 200-250pln, a orginalna 480 i nie wiem czy to ma sens kupować,
wymieniać itp, czy wystarczy tylko dobrze skleic?
Co sądzicie?
Maciey Puntoświr
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 500
Tematy: 14
wymieniać itp, czy wystarczy tylko dobrze skleic?
wszystko zależy od stopnia uszkodzeń na podstawie samego opisu trudno coś takiego ocenić ja chyba mimo wszystko bym wymienił. Można poszukać jeszcze na szrotach wydaje mi się ze powinieneś znaleźć coś poniżej 200pln
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach