| Autor |
Wiadomość |
dzimmi80
Sympatyk kropek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 152
Tematy: 7
|
|
|
|
 |
Grandziak
Przyjaciel
|
|
|
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć! |
 |
GND
Puntoświr

Imię: GND
Ostrzeżenia: 1/3
Dni na forum: 419
Tematy: 23 Skąd: Łódź
|
jesli chodzi o podnosnik to z 5d do 3d wg mnie nie bedzie pasowało bo 3d ma wieksze drzwi, wiec zapewne szybe, podnosnik tez beda wieksze... jesli chodzi o to czy od FL:ki beda pasowały to od 3d do zwykłego 3d powinno pasowac, takie jest moje zdanie. co do zainstalowania takiego czegos to mozesz miec racje tylko bedziesz musiał puscic jeszcze kable, tak by było dobrze, a to raczej łatwe nie bedzie. |
_________________ FIAT PUNTO II 1.2 8V |
|
|
|
 |
dzimmi80
Sympatyk kropek
|
jako ze nikt nie potrafil mi udzielic odpowiedzi na moje pytanie postanowilem zaryzykowac i kupilem mechanizmy od wersji 5-drzwiowej i........................pelen sukces!!nie ma znaczenia czy sa od 3- czy 5-drzwiowego puntka bo mechanizmy sa takie same.takze jezeli ktos mialby podobny problem moze smialo inwestowac bo naprawde warto  |
|
|
|
|
 |
mati
Puntoświr

Imię: Mati
Dni na forum: 438
Tematy: 18 Skąd: Mysłowice
|
a co zrobiłeś z korbkami w drzwiach??  |
_________________ Punto II 1.2 8V
mobil: TTi TCB-880 + Sunker Elite 109
 |
|
|
|
 |
dzimmi80
Sympatyk kropek
|
nie bardzo rozumiem o co pytasz??czy chodzi ci oto co zrobilem z dziurami po korbkach?? |
|
|
|
|
 |
mati
Puntoświr

|
dokładnie o to pytam |
 |
|
|
|
 |
dzimmi80
Sympatyk kropek
|
tak sadzilem.poprzednio mialem zalozone mechanizmy uniwersalne jakich mnostwo na allegro,ale troche bylem niezadowolony i jedyne co mi z nich zostalo to zaslepki,ktore byly w komplecie.wystarczylo troche powiekszyc otwor i wlozyc wlasnie ta zaslepke i gotowe.szalu to moze nie robi,ale poki co jest ok.i mam tez na drzwiach przyciski do szyb tez z tego kompletu.ale ostatnio kupilem oryginalne na konsole srodkowa i przymierzam sie do ich zamontowania.nie jest to takie jednak proste bo mam poucinane przewody i musze troche poszperac jak to wszystko podlaczyc zeby czegos nie popalic.i zmuszony bede kupic boczki,zeby pozbyc sie dziur ktore teraz bede takze mial po zdjeciu tamtych przyciskow.nie orientuje sie ktos ile moze taka przyjemnosc kosztowac??bo na allegro troche zdzieraja... |
|
|
|
|
 |
mati
Puntoświr

|
czyli może jednak nie warto montować tych elektrycznych szybek? bo wiąże się to jeszcze z wymianą boczków  |
 |
|
|
|
 |
dzimmi80
Sympatyk kropek
|
wedlug mnie warto,to taka "odrobina luksusu" zawsze mozna cos wymyslic zeby jakos zaslepic te otwory |
|
|
|
|
 |
|
|