| Autor |
Wiadomość |
Wicher
Puntoświr

Imię: Jerzy
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 250
Tematy: 15 Skąd: Hajnówka
|
Mam pytanie do wszystkich posiadaczy GP z oryginalnymi progami w swoich autkach.Będąc na urlopie,widziałem białe GP z progami zamontowanymi na zatrzaski.Wyglądało to tak paskudnie zamontowane,że można było wsadzić palec w dziurę między progiem a podwoziem.Czy u szanownych userów też tak może to wyglądać czy tylko te GP tak miało  |
|
|
|
|
 |
Grandziak
Przyjaciel
|
|
|
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć! |
 |
ppawel
Puntoświr
Dni na forum: 539
Tematy: 3
|
tez mam białe z progami ale bez szpar - może widziałeś jakiś tandetny tuning  |
|
|
|
|
 |
Wicher
Puntoświr

|
niestety,to był oryginalny tuning |
|
|
|
|
 |
Thoa82
Puntoświr

Imię: Marcin
Dni na forum: 215
Tematy: 17 Skąd: Katowice
|
"wieś tuning"-bardzo popularny,ewentualnie "wieś spec" zakładał. |
_________________ GP Estiva  |
|
|
|
 |
slon11
Puntoświr

Imię: Arek
Dni na forum: 222
Tematy: 11 Skąd: Bielsko-Biała
|
wicher masz na mysli progi te plastiki które są troszkę bardziej wewnątrz auta czy takie które montuje się na blache na progach te wąskie aluminiowe z np. logo fiat albo jakims tam??, pytam bo jeśli masz na myśli te drugie na blache to jak one moga byc na zatrzaski?? kazde uniesienie złe przyklejenie tych progów powoduje że drzwi ocierają o te nakładki więc jeśli te masz na mysli to totalna wieś i złe wykonanie i zabójstwo lakieru na dość newralgicznej częsci drzwi. a jeśłi te pierwsze plastikowe maja takie szpary to samochód mogł być po bocznej stłuczce albo było cos tam kombinowane np żle demontowane siedzenie gdzie przy okazji zostały wyrwane te plastiki a potem nie umiejętnie zamontowane |
_________________ GP 1.4 Dynamic |
|
|
|
 |
Wicher
Puntoświr

|
slon11-nie znam sie na rzeczy z tymi progami ale wyglądały fatalnie.Podobnie zamontowane progi widziałem w Gdańsku w Galerii w nowym GP stojącym na 2 piętrze..Thomas mógłby to zobaczyć przy okazji jeśli miał czas i ochotę.Dlatego mnie to bardzo zaniepokoiło bo widziałem dwa nowe GP w tym jedno nie jeżdżone a wyglądało to fatalnie. |
|
|
|
|
 |
slon11
Puntoświr

|
a może przy białym kolorze nadwozia czarny plastik tak nieszczęśliwie zaimitował tą dziurę jakieś wiesz złudzenie o/apteczne cię dołapało bo szczerze mówiąc cięzko mi sobie wyobrazić taką nie doróbkę ,patrzyłem na swojego specjalnie dziś po twoim poście i nic takiego nie widzę nawet nie wiem co mogłoby cie zmylić ja co prawda mam kolor ciemno granatowy ale nic tam takiego nie widzę, szkoda że nie masz fotki aby zupełnie rozwiązac problem |
|
|
|
 |
Wicher
Puntoświr

|
no żałuje,że nie zrobiłem fotki fonem.W Galerii stoi GP w takim kolorze jak u Bandiego i tam to jest też bardzo widoczne. |
|
|
|
|
 |
slon11
Puntoświr

|
no to może cyknij jak dasz rade fote bedziemy wiedzieli dokładnie o które miejsce ci chodzi bo szczerze mówiąc jakoś ciężko mi jest sobie wyobrazić gdzie i jak to może wygladać |
|
|
|
 |
Wicher
Puntoświr

|
już nie dam rady cyknąć bo wróciłem z urlopu z nad morza.A tak się złożyło,że te dwa GP widziałem w czasie urlopu. |
|
|
|
|
 |
autofan
Puntoświr
Dni na forum: 392
Tematy: 2
|
Wicher a dawno je widziałeś, bo jakby jeszcze były to w chwili wolnego czasu może bym je zobaczył, chodzi o galerie bałtycką? |
_________________ Fiat Grande Punto 1.4 8V 77km, Energy, 3 dzwiowy srebny |
|
|
|
 |
Wicher
Puntoświr

|
w zeszłą środę.Tak,chodzi o bałtycką. |
|
|
|
|
 |
autofan
Puntoświr
Dni na forum: 392
Tematy: 2
|
Wicher widziałem to GP w galerii będąc tam dzisiaj, to czerwone GP sport nie jest nowe. Po oznaczeniach szyb widać że jest 06, rzeczywiście te progi to kiepsko są zamontowane. Orginalne to one są, ale czy już orginalnie zamontowane to można wątpić. Samochód ma zmienione wszystkie znaczki Fiat na czerwone z wyjątkiem tego na kierownicy( jest niebieski), i ma nierówno zużyty lakier od użytkowania. Wracając do listw to może poprzedni właściciel sobie gdześ zawadził, albo mu je dołożono nieprofesjonalnie. Czy w GP sport w 2006 były zawsze te listwy, to jest multijet? |
_________________ Fiat Grande Punto 1.4 8V 77km, Energy, 3 dzwiowy srebny |
|
|
|
 |
Wicher
Puntoświr

|
autofan-ale fakt faktem,salon który sprzedaje porządną markę nie powinien wystawiać auto z takimi progami i nie chodzi tutaj o rok produkcji ale sam fakt. |
|
|
|
|
 |
slon11
Puntoświr

|
wicher masz racje robią nam takimi ekspozycjami złą opinię w sumie nie tak bezposrednio nam jak fiatowi patałachy |
|
|
|
 |
|
|