Witam. Mam problem z klaksonem. Otóż niedawno zapaliła mi się kontrolka poduszki i świeci nadal (wtedy też mój klakson umilkł). ale pojechałem do mechanika i zrobił mi to. Okazało się, ze to taśma łącząca poduszkę i klakson z resztą elektryki pękła - ale jakoś ją skleił i wszystko śmigało. Przez jakiś czas... Taśma ponownie pękła i klakson znów nie działa. Do kontrolki poduszki już się przyzwyczaiłem więc z tym nie ma problemu. Czy dałoby się jakoś ominąć tą taśmę i podpiąć klakson bezpośrednio do pokrywy kierownicy? I pytanie może banalne - jak otworzyć tą pokrywę aby nic nie połamać? Bo robię to pierwszy raz
Taśmy nie możesz wyciągnąć bo przestanie ci odbijać migacz a o minąć tego tez się nie da ja tez próbowałem naprawić tą taśmę ale szybko się urwała i kupiłem nowa zapłaciłem coś 160zł i teraz wszystko chodzi tylko świeci się lampka z Airbagu ale tak wszystko chodzi
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach