Z racji tego że od niedawna mam Punciaka i dlugo szukalem instrukcji obsługi aż w końcu znalazłem u znajomego w domu ... postanowiłem cała książkę zeskanować i wrzucić do sieci. Mam nadzieję że komuś sie przyda:) Chciałem wrzucić do działu download ale coś się nie dało;/ więc wkleiłem na rapida.
Pliczek ma 40mb, jest spakowany rarem a po rozpakowaniu zdjęcia .jpg
No cóż... nic tylko sciągać W razie problemów ze ściągnięciem piszcie, mogę komuś wysłać na maila.
Posiadam jeszcze książkę o komunikatach na wyświetlaczu... mówiąc jaśniej.. instrukcja komputera Jeśli ktoś by chciał to na życzenie mogę zeskanować i wrzucić
ja tez instrukcji nie mialem i tez sie wkurzalem skad ja tu wziac;/ jak juz znalazlem to wiedzialem ze duzo innych ludzi ma taki sam problem i szuka instrukcji w necie a nie bylo latwo jej znalezc (tak mi sie wydaje). dlatego kilka godzin skanowania i wrzucilem
Zarejestrujcie sie na fiat.pl. Następnie wyślijcie im maila, że macie punt i chcecie instrukcję obsługi bo moc o nim poczytać itp. Wyślą wam za firko, dosłownie za darmo książeczke. Ja tak zrobiłem i nie tylko ja..
Zarejestrujcie sie na fiat.pl. Następnie wyślijcie im maila, że macie punt i chcecie instrukcję obsługi bo moc o nim poczytać itp. Wyślą wam za firko, dosłownie za darmo książeczke. Ja tak zrobiłem i nie tylko ja..
Tjaaa... ja do Fiata sie odezwalem bo jak kupowalem mojego P2FL, dziwnym trafem dostalem instrukcje od GP, co prawda zorientowalem sie nie od razu i panienka w salonie nie byla w stanie zorganizowac mi instrukcji do samochodu jaki od nich kupilem. Po jakims czasie juz z podniesionym cisnieniem zwrocilem sie do innego ASO z tym problemem. Wyszlo ze mam sobie kupic instrukcje i ze to bedzie kosztowalo z wysylka prawie 100PLN. To ja sobie na razie odpuscilem.
_________________ Dlugodystansowy test Fiat Punto IIFL 1.3 Multijet. Stan zaawansowania: 30.52% (76300km)
Adas Puntoświr
Imię: Adam
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 580
Tematy: 35 Skąd: Białystok
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach