witam!!
czy moze orientuje sie ktos jaka jest cena np.w ASO(nie wiem jak to nazwac przelotek czy lacznikow),ktore znajduja sie pomiedzy drzwiami a karoseria samochodu??
witam!!
czy moze orientuje sie ktos jaka jest cena np.w ASO(nie wiem jak to nazwac przelotek czy lacznikow),ktore znajduja sie pomiedzy drzwiami a karoseria samochodu??
na pewno zbyt duża poszukal lepiej na szrocie.
_________________ '01 Punto MK II 1,2 8v Ex VAN
'00 Punto MK II 1,2 8v SX
konraf Sympatyk kropek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 151
Tematy: 2
Jesli chodzi o to, o co myślę, że chodzi, to nazywa się to ogranicznik otwarcia drzwi. Koszt jest mały. Ceny teraz nie podam, bo naprawiałem to (poza ASO) już jakiś czas temu ale płaciłem....chyba coś koło 40-50 zł (z robocizną). Z tego co wiem, można to wymienić samemu ale niestety trzeba umieć to zrobić, bo związane jest to z demontażem tapicerki na drzwiach.
_________________ Punto II GO!, 1.2, 8V, 2001
Lupus Puntoświr
Imię: Wojtek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 553
Tematy: 12 Skąd: Pabianice
Jesli chodzi o to, o co myślę, że chodzi, to nazywa się to ogranicznik otwarcia drzwi. Koszt jest mały. Ceny teraz nie podam, bo naprawiałem to (poza ASO) już jakiś czas temu ale płaciłem....chyba coś koło 40-50 zł (z robocizną). Z tego co wiem, można to wymienić samemu ale niestety trzeba umieć to zrobić, bo związane jest to z demontażem tapicerki na drzwiach.
Wystarczy głośnik wyciągnąc nie trzeba tapicerki zdejmowa
_________________ '01 Punto MK II 1,2 8v Ex VAN
'00 Punto MK II 1,2 8v SX
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach