Z zamontowaniem zadnego problemu nie bylo bo wszystkie otwory pasowaly jak ulal. Zdziwilo mnie tylko to ze oslona po przykreceniu opierala sie o początek rury wydechowej w okolicy katalizatora. Czy to jest normalne?? Przeciez w rurze jest wysoka temperatura.. nie wplynie to jakos na oslone i ogolnie na samochód ??
Z zamontowaniem zadnego problemu nie bylo bo wszystkie otwory pasowaly jak ulal. Zdziwilo mnie tylko to ze oslona po przykreceniu opierala sie o początek rury wydechowej w okolicy katalizatora. Czy to jest normalne?? Przeciez w rurze jest wysoka temperatura.. nie wplynie to jakos na oslone i ogolnie na samochód ??
witam chciałęm kupic osłone w ad wrocław czyli dieler fiata i pan powiedziął mi ze w silniku 1.2 oraz 1.4 osłony nie montuja orginalna chyba 400 ale do punciaka 1.8
majsta7 Puntoświr
Imię: Waldek
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 137
Tematy: 9 Skąd: Kępno
ale u mnie oslona byla oryginalnie (mam na fakturze) tyle ze zostala zniszczona pod wplywem kolizji z przeszlosci i chcialem kupic nowa. Uchwyty mialem wiec oslona byla. Ale problem juz rozwiazalem jakis czas temu Po prostu w oslonie musi byc wyciecie w miejscu gdzie styka sie z rura. Zrobilem wyciecie i jest teraz oki
wywal tą oslonę. Żadna to ochrona dla alternatora. Po założeniu ma to negatywny wpływ na chlodzenie w silnikach benzynowych. Raczej produceńci odchodzą od tych osłon. Poważnie
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach