Miałem problem migania wyświetlacza od komputera. Problem ustawał po wyłączeniu i ponownym uruchomieniu silnika. Czy ktoś napotkał się z takim problemem i wie czym jest to spowodowane?
A znasz przeszłość swojego auta? Masz go od nowości czy dopiero nabyłeś? Temat był już kiedyś poruszany na forum GP i wiele osób doszlo do wniosku, że powoduje to rozładowany akumulator. Ostatnio przy przeglądzie mojego GP zapytałem serwisanta obsługującego egzaminer czy da się w nim cofnąć licznik? Odpowiedział, że to nie problem ale pamięć jest w jakichś trzech modułach a wykasować da się tylko w jednym. Rezultat będzie taki, że pojawi się miganie licznika. Nie wiem ile w tym prawdy ale tak właśnie powiedział.
_________________ Grande Punto SPORT MultiJet (2006),
Seicento Sporting ABARTH (dobry rocznik 1999 - jest jak wino: im starszy tym lepszy)
UWAGA! Przyjmę Punto Abarth jako darowiznę. Tylko poważne oferty!
xsw4 Forumowicz
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 55
Tematy: 0
Problem migania wyświetlacza czasem się zdarza i u mnie, ale nie jest to spowodowane cofaniem licznika (auto od nowości) ani też słabym akumulatorem. Autko 5 letnie 130 tys.km , test w serwisie OK. Więc tak naprawdę nikt nie wie co może być przyczyną.
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach