Nie chodzi mi czy ktos woli owiewki czy nie. Chodzi mi o konkretne firmy sprawdzone np Heko czy Team. A ja zawsze mam otwarte okna nawet w garażu. Podczas deszczu i w zimie tez uchylam. Możecie mi napisać o tych firmach kto jakie ma?
jesli chodzi Ci tylko o firmy to heko sa dobre ale team tez sa dobre wiec te dwie sa ok ale tak jak wczesniej wspomnialem pozniej moga byc takie mecyje o ktorych pisalem
_________________ Fiat Cinquecento 704 '94r kolor czerwien ferrari - sprzedany
Daewoo Tico 800 '98r kolor srebrny metalik - sprzedany
Ford Fiesta Newport 1.3 '94r kolor ciemna zielen - sprzedany Fiat Punto 1.2 ELX VERDE GARDEN HWB - sprzedany
Aktualnie Rover 214i - prezent od rodziców
i ich Fiat Bravo 1.2 16v limited
Tacowski Puntoświr
Imię: Artur
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 310
Tematy: 45 Skąd: Rumia koło Gdyni woj. pomorskie
Duh: ja miałem heko prze ok 8 lat, poza wyglądem było ok, tylko troszkę z czasem popękały, tzn nie na wylot ale widać było takie jakby gęste rysy na końcach.
_________________ Pompa cieczy chłodzącej - 150 zł
Jazda z prędkością 180 km/h - bezcenne
Punto 55sx '97 "Pershing" 662A Grigio Ducale SM.MET http://fiatpunto.com.pl/post184304.html#184304 => LPG sucks
flex34 Puntomaniak
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 94
Tematy: 13 Skąd: Łódż-Widzew
co za bzdury niektorzy tu pisza ze tylko polewac z nich
Jak sadza,ze owiewki kiszkowato wygladaja i je demontuja to sa ponadmiarowymi PEDANTAMI i tyle
One sa by pomagaly nie zdobily dodatkowo, wiec jak ktos takie bzdety pisze to niech lepiej pisze jaki lakier na wlosy uzywa
Kupie sam owiewki i nieczytam juz idiotow
pozdrawiam
ja posiadam owiewki firmy HEKO, jeżeli chodzi o wygląd to faktycznie nie za ładnie to wygląda (przynajmniej dla mnie), ale za to PRAKTYCZNIE a to jest dla mnie jednak ważniejsze.
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach