Witam.
dziś pod sklepem zgasiłem samochód. gdy wróciłem już nie zapalił. rozrusznik kręci ale nie zapalił. była minimalna rezerwa wiec dolałem benzyny i nic. wydaje mi się że to pompa paliwowa, ponieważ przedtem jak przekręcałem kluczykiem było ja słychać, teraz pracuje ale bardzo cicho . PROSZĘ O WYPOWIEDZENIE SIĘ NA TEN TEMAT
silnik 1.2 8v +LPG
Grandziak Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
Adas Puntoświr
Imię: Adam
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 618
Tematy: 36 Skąd: Białystok
możliwe ze sie przytarła, jak wiesz lub nie, to paliwo Smaruje Pompę, przepływając przez nią, chłodzi Ją . Też mam Lpg, ale benzyny zawsze mam powyżej rezerwy.. Gdy sie zapali pomarańczowa lampka ze rezerwa, to odrazu jade i dolewm 10litr benzyny.
Odpal silnik na LPG. NO na mojej instalacji można, ale nigdy tego nie robię.. Trzeba guzik non stop trzymać od gazu i odpalać...
jak dolałem paliwa, to porpboj, najwyzej padnie akumualtor to podładujesz, jak nie to odpowietrz liswtę wtryskiwaczy, a jak nie to nowa Pompa . Co i jak ją wyjąć jest tu.:
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach