Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

Fiat Punto II FL 1,2 8v 2005r Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
ka-8
Puntoświr

Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 707
Tematy: 26

Post #190542 Wysłany: 16 Lis 2008 16:12 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jak dla mnie 6.8l/100km to gigantyczne spalanie, ale moze to juz zboczenie posiadacza diesla. Razz Inna sprawa ze tak to mi palila Astra 1.6, a kropek powinien jednak byc przynajmniej teoretycznie od niej oszczedniejszy.

Przyjaciel
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
zmyslo
Sympatyk kropek

Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 152
Tematy: 1

Post #190552 Wysłany: 31 Gru 2008 13:40 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

teoretycznie oszczedniejszy...
wiesz jestem mlody, glupi noga ciezka...
kumpel jezdzi astra w 1,6 to mu pali ponad 10.

a zaroweczka oczywiscie lewa:)

[ Dodano: 31 Gru 2008 14:40 ]
a wiec koniec roku. pora na podsumowania.
Punciak ma 46080 km przebiegu.
sprawuje sie swietnie.
niestety przed swietami mialem mala stluczke i tylni zderzaczek do klejenia i malowania Evil or Very Mad koszty +/- 190 zl.
z awarii to zaliczylem narazie wymiane dwoch zaroweczek. przedniej H7 i tylniej od stopu.
w przyszlym roku czeka mnie najprawdopodbniej wymiana sondy Lambda bo autko cos nierowno chodzi na wolnych obrotach(nie zawsze).
przydaloby sie tez kupic jakies nowe Aluski, bo obecne maja rozstaw dziur 4x100 ;/
spalanie utrzymuje sie na poziomie ok 6l/100km.

pozdrawiam. i szczesliwego nowego roku wszystkim zycze i szerokosci na drogach Smile

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat