Witam drodzy koledzy i koleżanki, mam taki problem niedawno kupiłem fiata punto 1 i nie działają mi kierunkowskazy i awaryjne, gdzie mogę znaleźć jakieś rozwiązanie tego problemu lub co mogę zrobić??? Dziękuje za wszelką pomoc.
w środku jest to drugi bezpiecznik od lewej na samej górze
one są po lewej po stronie kierowcy jest tam taka ala półeczka odkręcasz 2 śróby i jest
jest to bezpiecznik 10A jest on odpowiedzialny za awaryjne wiec za kierunki raczej tez
zresztą jak to otworzysz bedziesz miał to zaznaczone an tej klapce który jest który
beirzresz urzadzenie miernicze ktore potocznie nazywane jest kontrolka, zabke przypinasz do masy a koncowka sprawdzasz czy na bezpiecznik od kierunkow i awaryjnych dochodzi napiecie jezeli kontrolka sie zaswieci to wszystko jest w porzadku..... mozesz sprawdzic jeszcze przekaznik od kierunkow czasami i z nim sa male problemy
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach