Witam,
problem jak w temacie - czy da się jakoś pozbawić te boczki obicia? I co kryje się pod tym obiciem? Czy da się potem zamontować nowe obicie? . Może ktoś ćwiczył coś podobnego?
Z góry dzięki za info, pozdrawiam.
zdejmowalem juz je kilka razy,ale szczerze mowiac nie pamietam na co sie trzymaja,ale zdaje sie ze sa przyklejone.a pod tym obiciem jest cos jak wata,a to wszystko jest na cienkiej tekturowej plycie.
el_electron Puntoświr
Imię: Bart
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 316
Tematy: 13 Skąd: [D]
Dzięki za informacje.
Może w ten dłuższy weekend to rozbebeszę .
I jeszcze jedno - macie pomysł jakim materiałem można by to obić?
Myślałem o skórze albo o skaju tapicerskim (takim na cienkiej warstwie gąbki). A jakieś inne pomysły? Chciałbym, żeby obicie było ciemne (czarne), nie miało faktury tarki (jak teraz) i żeby można było je w miarę łatwo czyścić.
No niestety... Nie miałem czasu, a poza tym ze względu na pogodę chyba przełożę to na wiosnę... No i szczerze mówiąc - nie chce mi się jak cholera . Na razie skupiam się na obserwowaniu aukcji ze skórami - doszedłem do wniosku, że skaj sobie odpuszczę, bo nie wiadomo jak będzie reagował na mróz, słońce, czy nie będzie pękał... terlik87 a Ty coś działałeś w tym temacie?
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach