Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

EUROSCAN 2007 USB czy Interfejs Fiat USB Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
simon_jr
Forumowicz

Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 120
Tematy: 2

Post #157138 Wysłany: 15 Sie 2008 09:08 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam!!!

Zastanawiam sie nad kupnem urządzenia do diagnostyki i kasowania ewntualnych błedów do mojego kropka i myślałem o tych dwóch modelach:
EUROSCAN 2007 USB
lub
Intrfejs Fiat USB
Może ktoś miał do czynienia z tymi urządzeniami albo znacie jakieś inne do diagnostyki.

Z góry dzieki za pomoc

Aha mam Punto II 8v 2001r.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grandziak
Przyjaciel

Linki sponsorowane
Fiat Auto Poland S.A. | Fiat Punto | Fiat Bravo | Fiat 500
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
adamszopki
Sympatyk kropek

Imię: Adam
Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 356
Tematy: 0

Post #157967 Wysłany: 17 Sie 2008 23:01 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam

Jeżeli chodzi o EUROSCAN 2007 USB to tym tylko odczytasz kody błędów z silnika NIE skasujesz Airbagu czy ABS wiem bo posiadam te urządzenie będziesz mógł odczytać dane w czasie rzeczywistym czyli obroty, prędkość, i wiele innych parametrów a co do Intrfejs Fiat USB to nie pomogę ci jedynie wydaje mi się że jest to zrobione na jednym z układów ELM ale nic więcej nie pomogę
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat