Forum Fiat Punto Strona Główna  
  Galeria  •  Linki  •  FAQ  •  Szukaj  •  Rangi  •  Ekipa  •  Użytkownicy  •  Grupy  •   Download 
  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Regulamin!  •  Zaloguj

Google

nowe radio - czy wejdzie Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Autor Wiadomość
michalak_83
Sympatyk kropek

Ostrzeżenia: 0/3
Dni na forum: 110
Tematy: 12

Post #157379 Wysłany: 15 Sie 2008 22:57 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam.
Jestem tu nowy i nie wiem, czy w dobrym dziale umieszczam swój post, więc jak nie, to proszę o przeniesienie.
Posiadam Punto II
Chciałbym kupić radio do niego, coś takiego: http://allegro.pl/item412370144_sklep_w_wa_dvd_divx_bluetooth_dotyk_wys_el_winda.html

lub

http://allegro.pl/item412666045_dalco_dal2035_lcd_3_5_dvd_divx_tv_usb_sd_mmc.html

Mam pytanie: czy któreś z nich wejdzie mi do kieszeni w której umieszczone jest "normalne" radio w samochodzie?
Może ktoś z was posiada już tego typu radia i wie jakie pasuje.

Uwagi:
michalak, dlaczego zdublowałeś temat? Confused Wczoraj wieczorem zakladales identyczny :> //adi.degora
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grandziak
Przyjaciel

Linki sponsorowane
Fiat Auto Poland S.A. | Fiat Punto | Fiat Bravo | Fiat 500
Denerwują Cię reklamy? Dowiedz się jak je wyłączyć!
el_electron
Puntoświr

Imię: Bart
Dni na forum: 316
Tematy: 13

Post #157380 Wysłany: 15 Sie 2008 23:04 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Te drugie powinno wejść a do pierwszego nie jestem pewien...

Tak na początek to trzeba by było sie dowiedzieć jakiej wielkości jest kieszeń w Puncie... chyba to było jakoś oznaczone DIN1...

te drugie radio ma właśnie DIN1
co do pierwszego to nie piszą ;/

A tak ogółem to naprawdę tylko takie radia cię interesują? może jakieś inne?

Sympatyk kropek

Post #157382 Wysłany: 15 Sie 2008 23:09 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

el_electron napisał:
Te drugie powinno wejść a do pierwszego nie jestem pewien...

Tak na początek to trzeba by było sie dowiedzieć jakiej wielkości jest kieszeń w Puncie... chyba to było jakoś oznaczone DIN1 itd.

te drugie radio ma właśnie DIN1
co do pierwszego to nie piszą ;/

Tak, ale czy ten górny "daszek" co jest w ramce nie będzie przeszkadzał?

Image
el_electron
Puntoświr

Imię: Bart
Dni na forum: 316
Tematy: 13

Post #157385 Wysłany: 15 Sie 2008 23:22 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

i tu chyba będzie mały problem ;/
bo FIAT skonstruował tą ramkę jak skonstruował i chyba nie dosuniesz tego radia do końca...

ale to jest tylko moja opinia... i nie sugeruj się nią bo ja nie przymierzałem takiego radia do mojego Punta

Poczekaj na opinię innych użytkowników albo kogoś kto montował takie radio.
Ale tak szczerze to ja bym odradzał ci kupno takiego radia ... powiedz tak ogółem dlaczego takie wybrałeś?

Sympatyk kropek

Dni na forum: 154
Tematy: 7

Post #157386 Wysłany: 15 Sie 2008 23:28 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

to drugie wejdzie,tylko nie wyglada to dobrze bo panel troche wystaje poza radio i ten daszek psuje caly efekt,wiem bo sam mam takie.z tym pierwszym moze byc wiekszy problem,bo w tym dla odmiany panel wystaje troche od dolu.ale od siebie moge dodac,ze nie polecalbym zadnego z tych sprzetow,jak dla mnie sa marne,kupilem a potem zalowalem...
buladag
Puntoświr

Imię: BULADAG
Dni na forum: 483
Tematy: 31

Post #157392 Wysłany: 16 Sie 2008 00:39 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czemu marne? Wyglądają całkiem ok (wiadomo że za ta cene na pewno nie porażają jakością wykonania) i możliwości "na papierze" mają całkiem fajne.

Punto II 5D - Rosso Ssilla HWB - 1.2 60KM - 2001'
Image Image
Image
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
iNTER
Puntoświr

Imię: Piotr
Dni na forum: 276
Tematy: 10

Post #157394 Wysłany: 16 Sie 2008 03:36 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

buladag szkoda kasy i nerwów, to chińska chińszczyzna, coś pokroju MTC, OSAKA, PANASOANIK, CLATRONIC i tym podobne
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
STax
Moderator

Imię: Szczepan
Dni na forum: 539
Tematy: 37

Post #157408 Wysłany: 16 Sie 2008 08:36 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

Popieram iNTER'a - takie "nonejmy" to strata kasy i zwykła ruletka. Albo będzie działać albo nie... I większa jest szansa na to że nie, albo że po krótkim czasie przestanie.

Punto 55sx '97 "Pershing" 662A Grigio Ducale SM.MET http://fiatpunto.com.pl/post184304.html#184304
Image => LPG sucks Szczerbol
dzimmi80
Sympatyk kropek

Dni na forum: 154
Tematy: 7

Post #157444 Wysłany: 16 Sie 2008 11:16 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

menu jest kiepskie,np.radio to niebieskie tlo i praktycznie zero informacji,tylko czestotliwosc i jakis niby tam rds i licha rozdzielczosc.a tez "polecialem"na wyglad Wink
buladag
Puntoświr

Imię: BULADAG
Dni na forum: 483
Tematy: 31

Post #157452 Wysłany: 16 Sie 2008 11:42 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

czyli nie ma to jak sprzęt porządnej jakości z EU Wink Albo pozostańmy przy samym "przynajmniej porządnej jakości" Razz

Punto II 5D - Rosso Ssilla HWB - 1.2 60KM - 2001'
Image Image
Image
michalak_83
Sympatyk kropek

Post #157454 Wysłany: 16 Sie 2008 11:49 Zacytuj zaznaczoneOdpowiedz z cytatemPowrót do góry

buladag napisał:
czyli nie ma to jak sprzęt porządnej jakości z EU Wink Albo pozostańmy przy samym "przynajmniej porządnej jakości" Razz

Ok, przekonaliście mnie... kupie sobie jakiegoś Pioneera za ok 600 zł. Zresztą tak prawdę mówiąc też się zastanawiałem czy ta chinszczyzna podziała mi długo.
Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam. Temat można zamknąć. Very Happy

Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat